Ben je klusser?

Hier vind je inspiratie, tips en ideeen voor tijdens het klussen

24

FEB

Woonbeton gietvloeren

Als u denkt aan een vloersoort voor in de woonkamer dan denkt u waarschijnlijk niet als eerste aan woonbeton. Woonbeton gietvloeren zijn echter steeds gewilder. Dat is niet voor niets, steeds meer mensen willen een vloer van hoge kwaliteit. Woonbeton gietvloeren hebben als kenmerk dat ze een hoog kwaliteitsniveau kennen en ook nog eens sfeer creëren. Is de woonbeton gietvloer eenmaal aangebracht, dan hoeft u niet bang te zijn dat deze snel vervangen zal moeten worden in de toekomst. De levensduur van een dergelijke vloer is in principe levenslang namelijk. Overigens kunt u deze vloersoort ook in andere ruimtes van uw woning aanbrengen, denk bijvoorbeeld aan de slaapkamers en zolder.

De juiste uitstraling

Met een woonbeton gietvloer kunt u eenvoudig de juiste uitstraling creëren. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke ruimtes. De vloersoort is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor elke bestemming is een gepaste kleur te vinden. De naadloosheid, slijtvastheid en het feit dat de vloer onderhoudsarm is zijn andere grote voordelen.

Combineren met vloerverwarming

Veel vloersoorten zijn niet geschikt voor vloerverwarming. Woonbeton gietvloeren zijn dat wel! Vloerverwarming wordt tegenwoordig aangelegd met speciale buizen, de kans op lekkage is enorm klein. Vloerverwarming is hierdoor veiliger in vergelijking tot conventionele verwarmingsmethoden. Daarnaast is de combinatie van vloerverwarming met een woonbeton gietvloer goed voor uw portemonnee. De energiekosten zullen namelijk flink dalen als u voor deze vloersoort kiest. Heeft u momenteel al een bestaande vloer met vloerverwarming? Laat een specialist zoals Gietvloer Amsterdam langskomen om na te gaan welke mogelijkheden er zijn in uw woning.

Door: Manon Maes |Datum: 24-02-2016|