Ben je klusser?

Hier vind je inspiratie, tips en ideeen voor tijdens het klussen

22

NOV

​Steigerhouten speelgoedkisten van SandersWoodworks

Steigerhouten speelgoedkisten van SandersWoodworks

Met deze stijlvolle, maar vooral handige opbergkisten van SandersWoodworks wordt opruimen kinderspel. Buiten het feit dat de steigerhouten speelgoedkist erg functioneel is, is hij ook zeer interieurvriendelijk.

Deze steigerhouten speelgoedkist is uniek in zijn soort. Niet alleen omdat hij van hoge kwaliteit is en daarom erg lang meegaat, maar ook omdat deze kist handgemaakt is. Aan elke kist wordt veel aandacht en zorg besteed. Deze speelgoedkisten zijn hip, trendy en handig in iedere ruimte te gebruiken als handige opberger.

 

 

 

Alle zijn handgemaakt van steigerhouten planken. SandersWoodworks selecteert alle planken zorgvuldig, zodat de kist er prachtig uit ziet.

De steigerhoutenspeelgoedkist heeft erg veel pluspunten. Buiten het feit dat het dus een echte eyecatcher is, heeft u nooit meer last van rondslingerend speelgoed. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de kist voor andere doeleinden wil gebruiken. Zo kunt u de kist bijvoorbeeld op de gang zetten en hier uw sjaal, jassen, mutsen of schoenen in bewaren. U kunt de steigerhoutenkist zelfs als bijzettafeltje met verborgen opbergruimte gebruiken. Berg hier heerlijk alle dekens, sierkussens en kaarsen in op.

De Steigerhouten kist is helemaal naar wens te bestellen. Wilt u de kist in een mooie witte of grijze kleur? Dat kan! U kunt de kist natuurlijk ook lekker naturel houden.

De steigerhoutenkist is in verschillende soorten en maten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een maat S kist, maar u kunt ook gaan voor de XXL kist. Dit is afhankelijk van wat er bij u in de (slaap)kamer past. Door de handvaten die aan de zijkant zijn bevestigd is elke kist makkelijk te verplaatsen.

 

Het mag inmiddels duidelijk zijn. De speelgoedkist of ook wel opbergkist genoemd laat zich makkelijk in iedere kamer adopteren.

De speelgoedkist of steigerhouten opberger is niet alleen ideaal voor uw kind, maar is ook een ideaal cadeau voor hem of haar. Verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis, deze handige steigerhouten opbergkist kan je overal kwijt en maakt een heuse statement in je interieur

Zit de juiste kleur of het juiste formaat er niet bij? Informeer dan bij SandersWoodWorks dan kijken zij of ze daar verandering in kunnen brengen. Liever zelf aan de slag? Bestel dan een onbehandelde speelgoedkist en geef hem zelf de gewenste kleur. Genoeg inspiratie op de website maar online vast ook genoeg terug te vinden.

 

Door: Manon Maes |Datum: 22-11-2016|