Ben je klusser?

Hier vind je inspiratie, tips en ideeen voor tijdens het klussen

02

JUN

Goed gereedschap voor iedere klus

Het beschikken over goed gereedschap en maakt vele klussen gemakkelijker. Daarbij kan het een hoop irritaties schelen. Wees daarom niet bang om hierin te investeren, want je hebt hier vaak jarenlang nog plezier van. Ga daarom niet meteen voor de goedkoopste modellen, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de professionele producten.

Elektrisch gereedschap
Je kunt natuurlijk voor het op maat zagen van balken en planken met de handzaag in de weer gaan. Maar een stuk efficiënter is het gebruiken van een decoupeerzaag. Deze is makkelijk in gebruik en bespaart je veel tijd. In elektrisch gereedschap is er voldoende keus in bekende merken als Bosch, Black+Decker en Makita. Deze staan stuk voor stuk bekend om hun kwaliteit en lange levensduur.

Orden je gereedschap
Na de aanschaf van goed gereedschap is het belangrijk deze goed te bewaren en te ordenen. Aangezien je als klusser niet dagelijks gebruik maakt van al je gereedschap is het slim deze goed te ordenen. Als je over een schuur of dergelijk ruimte beschikt is het slim om hier een aparte muur voor te maken. Maar ook een goede indeling van je gereedschapskist is erg handig. Hierdoor heb je goed overzicht over welk gereedschap je beschikt en voorkom je dat je tools twee keer koopt.

Door: Manon Maes |Datum: 02-06-2015|