Ben je klusser?

Hier vind je inspiratie, tips en ideeen voor tijdens het klussen

01

NOV

Waarom kiezen voor een Bosch schuurmachine?

Er zijn meerdere gereedschap merken welke schuurmachines aanbieden, maar voor welk schuurmachine merk kun je nou eigenlijk het beste kiezen? Het antwoord hierop is eigenlijk per klusser verschillend. Zo kies je natuurlijk eerder voor een bekend merk. Heb je altijd met het merk Makita gewerkt, dan zal je niet snel overstappen op een Bosch schuurmachine. Van hetzelfde is ook sprake bij andere merken. Natuurlijk zitten er merken tussen waar je liever zo snel mogelijk van af wilt, maar daar gaan we verder niet op in. Drie redenen waarom wij vinden dat een Bosch schuurmachine je niet zal teleurstellen. De prijs is misschien hoger dan een gemiddelde schuurmachine, maar daar is de kwaliteit ook na.

Meerdere functies
Bosch schuurmachines hebben vaak meerdere functies en dat kan best handig zijn. Zo heeft Bosch één van de meest bekende multischuurmachines. Deze schuurmachines hebben zowel de functie van een vlak- als deltaschuurmachine. Ideaal toch? Handig om te weten is dat de schuurzool ook vaak een langere levensduur heeft. Als Bosch iets doet dan doen ze het goed. Je hoort namelijk zelden dat het gereedschap van Bosch tijdens het klussen kapot gaat.

Hoge kwaliteit
Bosch behoort net als de merken Makita, Festool en Hitachi tot de beste gereedschap merken. Natuurlijk zullen hier de meningen over verdeeld zijn, maar over het algemeen is hiervan wel sprake. Bosch levert niet alleen schuurmachines voor de consument, maar ook voor de professionele klussers. Beide markten worden natuurlijk niet met één schuurmachine assortiment bediend. Zo heeft Bosch de blauwe en groene schuurmachines. Waarbij de groene bedoeld zijn voor de doe-het-zelvers en de blauwe voor de professionals.

Accessoires
Ook biedt Bosch de nodige accessoires bij hun schuurmachines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuurraam voor de bandschuurmachines van Bosch. Ideaal om overal evenveel zaagsel weg te halen zonder dat de bandschuurmachines zich in het hout vreten. Ook voorziet Bosch je van hulpmiddelen voor het creëren van een stofvrije omgeving. In bijna alle gevallen wordt het stof via de schuurzool opgenomen en afgevoerd via een externe stofzuiger.

Door: Manon Maes |Datum: 01-11-2016|